Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (8.18 secunde)
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In ceea ce-i priveste pe oltenii nostri de la Targu Jiu, cred ca schimbarea antrenorului nu se face pe intuneric. ... Jiul a fost invinsa acasa de Otelul cu 3-0.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare. Despre finala de duminica, Franta -Italia (3-5 )(1-1) se va scrie mult timp, subiecte sunt destule.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Includerea in acest clasament se bazeaza pe o analiza a performantelor economice, sociale si de protectie a mediului, evaluand de asemenea guvernanta corporatista, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare si productie, precum si practicile si procesele de munca.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Familia Dacia Logan se largeste cu o noua versiune de caroserie. Daca pana acum a putut fi vazut doar in fotografii-spion, noul model Dacia, Loganul Break, va putea fi admirat pe viu in Elvetia, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Productia de vehicule Dacia va fi oprita joi si vineri, ca urmare a intarzierilor in livrarea unor componente de la unul dintre furnizori, potrivit un comunicat al uzinei.
Dacia a vandut, de la lansarea sa pe piata a Logan-ului, in 2004, un numar de 1.440.000 unitati. Asta inseamna ca peste 510.000 vehicule Dacia au fost comercializate pe pietele internationale, iar mai mult de 50% dintre acestea au avut ca destinatie Europa Occidentala.
Dacia va lansa modelul Duster cel mai probabil in luna aprilie pentru reprezentantii presei si in mai la nivel comercial. Designer-ul conceptului Dacia Duster este un roman de 23 de ani.
Dacia Duster a fost inclusa in randul celor sapte masini nominalizate pentru castigarea premiului Masina Anului 2011 in Europa, distinctie acordata in urma votului a 59 de ziaristi din domeniul auto, proveniti din 23 de tari europene.
In sfarsit, Dacia Duster a ajuns pe mainile celor de la Euro NCAP, autoritatea Europeana in materie de siguranta rutiera. Se pare ca Dacia Duster a primit numai 3 stele in urma testelor de impact, in schimb ce fratele Qashqai, cu care imparte platforma, se bucura de 5 stele.
google-analytics.com